A4 színes Üzleti célú tintasugaras multifunkciós nyomtatók

Mobileszközökön és felhőalapú szolgáltatásokon keresztül történő nyomtatást és szkennelést támogató, kiemelkedő színes multifunkciós, tintasugaras nyomtató család, szkenner, másoló és fax 19 kép/perces fekete-fehér nyomtatási sebességgel és számos hálózati funkcióval.

A4 Egyfunkciós, fekete-fehér nyomtatók

Korszerűsítse vállalkozását ezzel a kompakt fekete-fehér lézernyomtatóval. A 43 lap/perces A4-es és 65 lap/perces A5-ös, fantasztikus nyomtatási sebességek mellett az i-SENSYS LBP325x három kiegészítő papírkazetta közül biztosít választási lehetőséget – ami nagy munkamennyiségek esetén igazán hasznos.

A4 Egyfunkciós, színes nyomtatók

Korszerűsítse vállalkozását ezzel a kompakt színes lézernyomtatóval. A 43 lap/perces A4-es és 65 lap/perces A5-ös, fantasztikus nyomtatási sebességek mellett az i-SENSYS LBP325x három kiegészítő papírkazetta közül biztosít választási lehetőséget – ami nagy munkamennyiségek esetén igazán hasznos.

A4 multifunkciós, fekete-fehér nyomtatók

Feleljen meg vállalkozása igényeinek a Canon i-SENSYS MF540 sorozattal: a nagy teljesítményű, multifunkciós lézernyomtatók fantasztikus nyomtatási sebességeket, személyre szabható vezérlőelemeket és rugalmas mobil csatlakoztathatóságot nyújtanak – tökéletes választás a helytakarékos megoldásokat igénylők számára.

A3 színes Üzleti célú multifunkciós nyomtatók

Minden üzleti igényt kielégítő, teljes körű dokumentumkezelő megoldás Gyorsítsa fel munkafolyamatait a személyes beállításokkal. Értéket, hatékonyságot és könnyű használatot nyújtó, kiemelkedő minőségű, A3-as méretű, színes multifunkciós készülék.

A3 multifunkciós, fekete-fehér nyomtatók

A kompakt készülék költséghatékony fekete-fehér és színes beolvasást kínál a kis és közepes méretű munkacsoportok számára, akár 25 oldal/perc ill. másolat/perc sebességgel. Az intuitív érintőképernyős kijelző, a remek energiahatékonyság és az opcionális belső finiser mind az idő- és költségtakarékos működést szolgálja.

A4 színes Üzleti célú multifunkciós nyomtatók

Tegye jövőbiztossá vállalkozását a digitális átalakulás világában Innovatív szkennelési technológiával és intelligens szoftverrel. Kiváló minőségű, kompakt, színes A4-es multifunkciós készülékek hosszú élettartammal, bármilyen méretű irodába.

Fényképészeti és művészeti nyomtatók

Dinamikus színvisszaadást biztosító, innovatív tintatechnológia A Canon LUCIA PRO pigmenttintás eljárása kivételesen élénk és mély fekete színeket produkál a lenyűgöző grafikus és művészi nyomtatáshoz. Az adatok védelméről fokozott felhasználói és eszközbiztonság gondoskodik, míg az automatikus hordozókezelés növeli a nyomtatási hatékonyságot.

Bérlés - Fekete fehér multifunkciós gépek

Bérleti díj akár 5000 ft/+áfa/hót-tól. Minden esetben egyedileg adunk ajánlatot a megrendelő igényei és a várható havi nyomat mennyiség figyelembevételével.

Bérlés - Színes multifunkciós gépek

Bérleti díj akár 8000 ft/+áfa/hót-tól. Minden esetben egyedileg adunk ajánlatot a megrendelő igényei és a várható havi nyomat mennyiség figyelembevételével.

pageup